Zinkensdamm - Naturgräs
21 augusti 2016
14:00

Referat: Husqvarna FF - IK Kongahälla

Vi förlorar mot ett taggat och mycket välspelande Husqvarna och tyvärr såg det ut som vi satt kvar i bussen första kvarten. Deras mål kommer först (14´) på frispark och senare (20´) via ett skott från ca 16 meter. I situationen innan 0-2 målet så skulle vi haft en frispark då Jonas Röst blir tacklad i ryggen och faller i eget straffområde. Efter det skapar inte Husqvarana så mycket utan det är IKK som trycker på resten av första halvlek, tyvärr lyckas vi inte få in bollen. Andra halvlek har ett jämnare spel utan att något av lagen lyckas skapa några riktiga farligheter. Jag brukar inte kommentera domarnas insats med just i denna matchen var båda lagens tränare överrens om att insatsen idag från domarteamet är mycket ojämn. Bra kämpat av samtliga på en jämn men tung naturgräs plan.